листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:
 
  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2021 година
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2021 година
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2021 година
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2022 година
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2021 година

 


Годишен извештај за работењето на КБ во 2021 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2021 година.pdf
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2021 година.PDF
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2021 година со мислење од ревизорот.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2022 година.pdf

Објавено на: 30.03.2022 15:01:08
Документ БР.: DOC_10191-247/2022
Урнек: Други ценовно чувствителни информации