листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од собрание на акционери


Т1. Одлука за избор на претседавач со Собранието.pdf
Т2. Одлука за избор на бројачи на гласови.pdf
Т3. Одлука за измени и дополнувања на Статутот на АЛКАЛОИД АД Скопје.pdf
Т4. Одлука за донесување на Деловник за работа на Собранието на акционери.pdf
Т5. Одлука за одобрување и усвојување на Годишните извештаи.pdf
Т6. Одлука за одобрување и усвојување на Годишните сметки и Финансиските извештаи.pdf
Т6. Одлука за одобрување на работата на членовите на УО за 2021 година.pdf
Т7. Одлука за усвојување на извештаите за извршена ревизија.pdf
Т8. Одлука за одобрување на работата на членовите на НО за 2021 година.pdf
Т13. Одлука за назначување на овластен ревизор за 2022 година.pdf

Објавено на: 04.04.2022 14:30:14
Документ БР.: DOC_12283-13/2022
Урнек: Други одлуки од собрание