листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки усвоени на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје:


Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на ТТК Банка во 2021 година.PDF
Одлука за усвојување на Финансиските извештаи на ТТК Банка АД Скопје за 2021 година.PDF
Одлука за усвојување на Годишната сметка на ТТК Банка АД Скопје за 2021 година.PDF
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје во 2021 година.PDF
Одлука за именување независен член на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје.PDF

Објавено на: 05.04.2022 14:15:03
Документ БР.: DOC_12283-14/2022
Урнек: Други одлуки од собрание