листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

ГД Гранит АД со нотарски акти ОДУ бр  134/2022 и 135/2022  склучи договор за  рамковен  револвинг кредит - лимит со Халкбанк АД Скопје на износ од 5.000.000  ЕУР со заложно право на недвижен и подвижен имот. Во рамки на износот, Банката ќе одобрува кредити, отвара акредитиви и издава гаранции под услови предвидени со договорот.

 

Објавено на: 07.04.2022 09:05:02
Документ БР.: DOC_10191-279/2022
Урнек: Други ценовно чувствителни информации