листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Поцитувани,

АД Оранжерии Ви доставува Неревидиран Биланс на Успех за период од 01.01-31.03.2022 година. Во Билансов за дадениот период се забележува зголемување  и на приходите и на расходите како резултат на покачените цени на сопствените производи а и на покачените цени на материјалите за работа,електричната енергија,трошоците за плата и сл. Сепак ка двете ставки нема некое позначајно зголемување споредбено со истиот период од изминатат година.

Со почит,   


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xls

Објавено на: 21.04.2022 14:07:11
Документ БР.: DOC_12294-4/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.