Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                  Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавувме следниов финансов извештај

                                                               - Неревидиран биланс на успех 01.01.-31.03.2022 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци (1).xlsx

Објавено на: 27.04.2022 14:13:09
Документ БР.: DOC_12294-17/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.