листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки на Собрание-Макстил А.Д 2022


Годишен извештај за работењето на Макстил за 2021_mk.pdf
Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија.pdf
Одлука за свикување на собрание 2022 .docx
Предлог одлука за одобрување на работа на Одборот - Собрание 2022.docx
Предлог одлука за усвојување на годишна сметка, ревидирани финансиски извештаи, годишен извештај за 2021.docx
Предлог одлука за усвојување на годишниот извештај на Службата за внатрешна ревизија.docx
Предлог-одлука за избор на овластен независен ревизор - Собрание 2022.docx
Предлог-одлука за распределување на нето добивката - Собрание 2022.docx
Финансиски извештаи (ревидирани) Макстил АД.pdf

Објавено на: 27.04.2022 15:57:30
Документ БР.: DOC_13285-66/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери