листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

3 Месечно известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


3 Месечно известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 03.05.2022 08:37:33
Документ БР.: DOC_12294-66/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.