листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 3 Месечно консолидирано известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД 


3 Месечно консолидирано известувања 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 06.05.2022 14:05:51
Документ БР.: DOC_12294-99/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.