листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Одлука за одобрување на ревидирани Годишна сметка, Финансиски извештаи и Извештај за работење 2021


1. Одлука за одобрување на ревидирани Годишна сметка, Финансиски извештаи и Извештај за работење 2021.pdf
1.1 Ревидирани Единечни Финансиски Извештаи_УСЈЕ_2021.pdf
1.2 Ревидирани Консолидирани Финансиски Извештаи_УСЈЕ_2021.pdf

Објавено на: 20.05.2022 14:06:18
Документ БР.: DOC_12304-39/2022
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи