листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Собрание на акционери


1. Одлука по годишната сметка на ГД Гранит АД Скопје.pdf
2. Одлука по консолидираната годишната сметка на ГД Гранит АД Скопје.pdf
3. Одлука по посебните и консолидираните фин.извештаи на ГД Гранит АД Скопје.pdf
4. Одлука по Годишниот извештај за работењето на ГД Гранит АД Скопје.pdf
5. Одлука по Извештајот на ревизорите за извршената ревизија.pdf
6. Одлука по Извештајот на Надзорниот одбор.pdf
7. Одлука по Извештајот на Службата за внатрешна ревизија.pdf
8. Одобрување на работата на членовите на УО и НО.pdf
11. Одлука за измена и дополна на Статутот на ГД Гранит АД Скопје.pdf
12. Одлука за избор на ревизорска куќа за 2022.pdf

Објавено на: 23.05.2022 14:08:24
Документ БР.: DOC_12283-34/2022
Урнек: Други одлуки од собрание