листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлука за усвојување извештај од Ревизија
Одлука за усвојување на Годишен извештај
Извештај од Управен одбор за 2021 година.
Одлука за усвојување на извештај од внатрешна ревизија
Одлука за усвојување на извештај од надзорен одбор
Одлука за усвојување на годишна сметка
Одлука за одобрување на работа на членови на Управен одбор.
Одлука за одобрување на работа на членови на Надзорен одбор
Одлука за избор на овластен ревизор


1. Одлука за усвојување извештај од Ревизија.pdf
2. Одлука за усвојување на годишен извештај.pdf
2.1 Извештај од Управен одбор за 2021 година.pdf
3. Одлука за усвојување на извештај од внатрешна ревизија.pdf
4. Одлука за усвојување на извештај од надзорен одбор.pdf
5. Одлука за усвојување на годишна сметка.pdf
8 Одлука за одобрување на работа на членови на Управен одбор.pdf
9. Одлука за одобрување на работа на членови на Надзорен одбор.pdf
10. Одлука за избор на овластен ревизор.pdf

Објавено на: 26.05.2022 09:31:31
Документ БР.: DOC_12283-37/2022
Урнек: Други одлуки од собрание