листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Собрание - Макстил А.Д. Скопје


Одлука за избор на бројачи на гласови.pdf
Одлука за избор на претседавач.pdf
Одлука за назначување на друштво за ревизија на годишната сметка и финансиските извештаи за 2022 година.pdf
Одлука за одобрување на работата и водењето на работењето на Друштвото од страна на членовите на Одборот на директори за 2021 година.pdf
Одлука за распределба на добивката.pdf
Одлука за усвојување на годишната сметка, ревидираните финансиски извештаи од овластениот ревизор и годишниот извештај за работењето на друштвото за 2021 година.pdf
Одлука за усвојување на годишниот извештај на Службата за внатрешна ревизија за 2021 година.pdf

Објавено на: 30.05.2022 14:41:11
Документ БР.: DOC_12283-56/2022
Урнек: Други одлуки од собрание