Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи за 2021 година во согласност со усвоените меѓународни стандарди за финансиско известување објавени во "Службен весник на Република Северна Македонија".


2.1_MKT Finansiski izvestai 2021 local GAAP so revizorsko mislenje.pdf

Објавено на: 31.05.2022 14:18:40
Документ БР.: DOC_12304-71/2022
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи