листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонски Телеком АД Скопје ја објавува одлуката за Исплата на дивиденда за 2021 година и утврдување на дивиденден календар.


6.0_МКТ Sobranie Odluka_Isplata na dividenda za 2021 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 31.05.2022 14:19:40
Документ БР.: DOC_10187-19/2022
Урнек: Дивиденден Календар