Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидиран Финансиски извештај со вклуЧен Годишен извештај за работењето на друштвото во 2021 и завршна сметка за 2021

 


FINANSISKI IZVESTAI OD OVLASTENIOT REVIZOR - 06-06-2022.pdf

Објавено на: 06.06.2022 14:47:30
Документ БР.: DOC_12304-85/2022
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи