листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

АЛКАЛОИД АД Скопје известува дека неревидираните единечни и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот јануари - јуни 2022 година ќе бидат објавени на ден 28.07.2022 година во 09:00 часот.

Објавено на: 27.07.2022 09:00:28
Документ БР.: DOC_10191-465/2022
Урнек: Други ценовно чувствителни информации