листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - Одлуки за Собрание на акционери - 6.9.2022 година.


1. Записник од 37 седница на Собрание на акционери.pdf
2. Предлог - Одлука за измени и дополнувања на Статутот на ТТК Банка АД Скопје.pdf
4. Предлог - Одлука за именување членови на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје.pdf
5. Предлог - Одлука за донесување Деловник за работа на Собранието на акционери.pdf
Деловник за работа на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје.pdf

Објавено на: 04.08.2022 14:30:57
Документ БР.: DOC_13285-191/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери