листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

6 Месечно консолидирано известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


6 Месечно консолидирано известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 10.08.2022 14:02:16
Документ БР.: DOC_26441-110/2022
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.