листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки усвоени од Собрание на акционери на ТТК Банка АД Скопје:


Одлука за измени и дополнувања на Статутот на ТТК Банка АД Скопје.PDF
Одлука за именување членови на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје.PDF
Одлука за донесување на Деловник за работа на собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје.PDF
Деловник за работа на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје.PDF

Објавено на: 06.09.2022 15:00:56
Документ БР.: DOC_12283-146/2022
Урнек: Други одлуки од собрание