листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Вонредно Собрание на акционери


Точка 1. Предлог Одлука за изменување на Статутот на УНИБанка АД Скопје.docx
Точка 2. Предлог Одлука за употреба на акумулираната добивка за период 01 01 -31 12 2021г..docx
Точка 3. Предлог Одлука за определување на износот на дивиденда и утврдување на дивиденден календар на УНИБанка АД Скопје.docx
Точка 4. Предлог Одлука за именување на член на Надзорен одбор на УНИБанка АД Скопје.docx

Објавено на: 15.09.2022 09:39:13
Документ БР.: DOC_13285-200/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери