листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 12.09.2022 година од страна на Народната Банка на Република Северна Македонија се издадени Решенија со кои се издава претходна согласност Г-дин Тихомир Ангелов Атанасов, Г-дин Георги Димитров Константинов и Г-дин Христо Георгиев Христов да бидат именувани за членови на Надзорниот одбор на Централна кооперативна банка АД Скопје за период од 4 (четири) години.

Со почит,

Објавено на: 16.09.2022 08:33:22
Документ БР.: DOC_12285-36/2022
Урнек: Измени во органи на управување