Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација , го објавуваме следниот финансиски извештај :

Неревидиран биланс на успех 01.01.2022-30.09.2022


9 Мес.известу. 2022 Транскоп.xls

Објавено на: 31.10.2022 14:12:55
Документ БР.: DOC_12298-78/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.