листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Со решениe бр.15-31063/6 од 23 декември 2022 година, Гувернерката на НБРСМ издаде претходна согласност за именување на г-дин Делчо Крастев за член на Управниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје. Согласноста е издадена за период од 2 (две) години, сметано од денот на приемот на решението.

Објавено на: 26.12.2022 14:10:53
Документ БР.: DOC_12285-52/2022
Урнек: Измени во органи на управување