Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 точка 3 од Правилата за котација , Современ дом АД Прилеп ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните  текови и Извештај за промените во каиталот) за периодот од 01.01.-31.12.2022 година:

 


Finansiski izvestai 31-12-2022 Sovremen dom.xlsx

Објавено на: 16.02.2023 14:55:56
Документ БР.: DOC_26445-7/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.