листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

АЛКАЛОИД АД Скопје известува дека неревидираните единечни и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот јануари - декември 2022 година ќе бидат објавени на ден 27.02.2023 година во 09:00 часот.

Објавено на: 24.02.2023 09:00:30
Документ БР.: DOC_10191-132/2023
Урнек: Други ценовно чувствителни информации