листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Поради техничка грешка во податоците за годината за која се оденсуваат финансисиките извештаи , објавуваме корегирани финансиски извештаи. Имено, наместо 2022 година во претходната објава стои 2023 година. Сите останати податоци се непроменети.


finansiski izvestai Skopski pazar AD Skopje 31-12-2022.xlsx

Објавено на: 17.03.2023 09:13:08
Документ БР.: DOC_26445-98/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.