Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на Акционери


1-Usvojuvanje na izvestaj za Teteks AD za 2022.doc
2-Usvojuvanje na zavrsna smetka za 2022.doc
3-Usvojuvanje na konsolidirana smetka za 2022.doc
4-Usvojuvanje na finansiskite izvestai od nezavisen revizor za 2022.doc
5-Usvojuvanje na izvestaj za rabotata na Odborot na direktori za 2022.doc
6-Usvojuvanje na izvestaj od sluzbata za vnatresna revizija za 2022.doc
7-Odluka za raspredelba na dobivka.doc
8-Odluka za dividenda i dividenden kalendar.doc
9-Odluka za steknuvanje na sopstveni akcii.doc
10-Usvojuvanje na finansiski plan za 2023.doc
11-Odluka za ovlasten revizor 2023.doc

Објавено на: 22.03.2023 08:32:03
Документ БР.: DOC_13285-18/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери