Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлука од Собрание на акционери одржано на 19.04.2023 годнина


1.Одлука за именување на Претседавач со собранието на акционери.pdf
2.Одлука за одобрување на Годишна с-ка и финансиски извештаи за....pdf
3.Одлука за одобр. на Годишна с-ка и финансиски извештаи за 202....pdf
4.Одлука за одобр. на Годишниот извештај за работењето на Друшт....pdf
5.Одлука за одобрување на Извештајот за работата на Надзорен одб....pdf
6.Одлука за одобрување на Извештајот за работата на Управен одб....pdf
7.Одлука за одобру.на Извештајот за работата на Внатрешна Ревиз....pdf
8.Одлука за избор на овластен ревизор за 2023 година.pdf
9.Одлука за измена на Статутот.pdf

Објавено на: 19.04.2023 15:49:44
Документ БР.: DOC_12283-10/2023
Урнек: Други одлуки од собрание