Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за период од 01.01.2023 до 31.03.2023 година на АД Раде Кончар-Апаратна техника-Скопје


Nerevidiran,nekonsolidiran Bilans na uspeh od 01 01 -31 03 2023 - Copy (2) (11).xls

Објавено на: 25.04.2023 14:10:15
Документ БР.: DOC_12294-9/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.