листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Почитувани, 

АД Оранжерии - Хамзали Ви доставува Неревидиран Биланс на успех за период од 01.01 -31.03.2023 година. Во Биланс на успех за дадениот период се забележува зголемување на приходите како резултат на покачените цени на сопствени производи - блокови. Исто така се забележува и зголемување на расходите како резултат на покачените цени за електрична енергија,репро материјали,семиња,ѓубрива,плата и сл. Сепак на двете ставки нема позначајни отстапувања во зголемувањето и кај приходите и кај расходите.

Со почит, 


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xls

Објавено на: 28.04.2023 14:16:46
Документ БР.: DOC_12294-39/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.