листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Стопанска банка а.д. Битола ги објавува Одлуките донесени на Собрание на акционери:

 


Одлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Одлука за усвојување на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Одлука со која Одлуката за определување месечна награда и награда за успешно завршена година на членовите на Надзорниот одбор се става вон сила.pdf
Одлука за избор на Друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 04.05.2023 14:47:23
Документ БР.: DOC_12283-27/2023
Урнек: Други одлуки од собрание