листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај

Неревидиран консолидиран финансиски извештај за период 01.01.2023 - 31.03.2023


3M konsolidiran 01.01-31.03.2023.xls

Објавено на: 15.05.2023 14:10:45
Документ БР.: DOC_12294-105/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.