Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Одлука за одобрување на ревидирани Годишна сметка, Финансиски извештаи и Извештај за работење на Цементарница УСЈЕ за 2022 година


Одлука за одобрување на Год. сметка, Фин. извештаи и Извештај за раб. 2022.pdf
Ревидирани поединечни финансиски извештаи 2022.pdf
Ревидирани консолидирани финансиски извештаи 2022.pdf

Објавено на: 16.05.2023 14:23:17
Документ БР.: DOC_12304-44/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи