листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери 26.05.2023 година


Т1-1 Одлука за одобрување на годишна сметка.pdf
Т1-2 Одлука за одобрување на финансиски извештаи.pdf
Т1-3 Одлука за одобрување на извештајот за работење за 2022 година.pdf
Т3 Одлука за одобрување на извештај од неизвршни членови на ОД.pdf
Т4 Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.pdf
Т5 Одлука за измена на статутот.pdf
Т7 Одлука за назначување на овластен ревизор.pdf

Објавено на: 26.05.2023 15:00:55
Документ БР.: DOC_12283-47/2023
Урнек: Други одлуки од собрание