листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Почитувани, АД Оранжерии - Хамзали Ви испраќа корекција на  Ревидиран финансиски извештај за 2020 година од техничка причина  што скенирана е грешна страна во самиот извештај и затоа се повлекува стариот и се доставува нов Ревизорски извештај. Грешката е настаната на страна 5 од Ревизорскиот Извештај.

Со почит


АД ОРАНЖЕРИИ - Ревизорски извештај за 2020.pdf

Објавено на: 26.05.2023 15:37:45
Документ БР.: DOC_12304-55/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи