листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

.


Одлука за враќање на износот од фондот за посебни резерви за купување на сопствени акции во акумулирана добивка на ОИЛКО.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на Надзорниот одбор на ОИЛКО во 2022 година.pdf
Одлука за определување награда на членовите на Надзорниот одбор.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка и Финансиските извештаи на ОИЛКО за 2022 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на ОИЛКО во 2022 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот на Надзорниот одбор за резултатите од контролата над управувањето и раководењето со ОИЛКО во 2022 година.pdf
Одлука за определување на ревизор на Финансиските извештаи на ОИЛКО за 2023 година.pdf

Објавено на: 29.05.2023 09:26:57
Документ БР.: DOC_12283-48/2023
Урнек: Други одлуки од собрание