Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Единечни и консолидирани Ревидирани финансиски извештаи со мислење и Годишен извештај за работењето на друштвото и на Група Фершпед АД Скопје за 2022 година, одобрени на Собрание на акционери одржано на 31.05.2023 година.


T1-2 Ревидирани финансиски извештаи за 2022 година.pdf
T6-2 Ревидирани консолидирани финансиски извештаи за 2022 година.pdf
T1-3 Извештај за работењето на ФЕРШПЕД АД Скопје за 2022 година.pdf
T6-3 Извештај за работењето на ГРУПА ФЕРШПЕД за 2022 година.pdf

Објавено на: 31.05.2023 15:00:22
Документ БР.: DOC_12304-86/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи