листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

Комерцијална банка АД Скопје известува дека неревидираните (консолидирани и неконсолидирани) Биланс на успех со коментар, Биланс на состојба со коментар, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот и Извештај за сеопфатна добивка на Банката за периодот 01.01 - 30.06.2023 година ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 27.07.2023 година после 15:00 часот.

 

Објавено на: 26.07.2023 14:45:37
Документ БР.: DOC_10191-514/2023
Урнек: Други ценовно чувствителни информации