Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната промена во органите на управување на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје:

Со Решениe бр. 15-256/4 од 23 февруари 2024 година, Гувернерката на Народна банка на РСМ издаде претходна согласност за именување на г- ѓа Милка Тодорова за член на Управниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје. Согласноста е издадена за период од 3 (три) години, сметано од датумот на приемот на Решението.

 

 

Објавено на: 26.02.2024 14:11:25
Документ БР.: DOC_12285-4/2024
Урнек: Измени во органи на управување