Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка АД Скопје:

 


точка 2. Записник од собрание-Стопанска Банка АД Скопје-ОДУ-195-23.pdf
точка 3. Одлука прераспределба на дел од акумулираната добивка во добивка ограничена за распределба на акционерите.docx
точка 4. Одлука за повторно именување на независен член на Надзорен одбор.doc
точка 5. Одлука за повторно именување на независен член на Надзорен одбор.doc
Биграфија Проф. Д-р. Сашо Ќосев.doc
Биографија Проф. Д-р. Владимир Филиповски.docx

Објавено на: 27.02.2024 08:41:05
Документ БР.: DOC_13285-8/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери