листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, неконсолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричен тек, Извештај за промените во капиталот) за 2023 година.


ADING_Finansiski izveshtai_2023.xls

Објавено на: 28.02.2024 14:05:15
Документ БР.: DOC_26445-22/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.