листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, консолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот) за 2023 година.


DS ADING_Finansiski izveshtai_nerevidirani,konsolidirani_31.12.2023.xls

Објавено на: 22.03.2024 09:04:52
Документ БР.: DOC_26445-103/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.