Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


Точка 1.Годишен Извештај за работењето на УНИБанка АД Скопје за 2023 година.pdf
точка 1.2.Писмено мислење за годишниот извештај на Банката од страна на Надзорен одбор.docx
Точка 1.3.Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај на банката.docx
Точка 2.Годишен Извештај за работата на НО за 2023г. со оценка за соодветноста на членовите на НО.docx
Точка 2.1.Предлог Одлука за усвојување на Извештајот на Надзорниот одбор.docx
Точка 3 - Предлог Одлука за усвојување на годишна сметка-2023.doc
Точка 4.Извештај за извршена ревизија од независен ревизор РСМ Македонија за 2023г..pdf
точка 4.1 Писмено мислење за извештајот на Друштвото за ревизија од страна на Надзорен одбор.docx
Точка 4.2 - Предлог Одлука за усвојување на извештајот од извршената ревизија.docx
Точка 5.Предлог Одлука за распределба на добивка за 2023г..docx
Точка 6. Предлог Одлука за определување на износот на дивиденда и утврдув....docx
Точка 7.Предлог Одлука за исплата на камата на имателите на перпетуална обврзница-Втора емисија.docx
Точка 8.Предлог Одлука за исплата на камата на имателите на перпетуалнаобврзница -Трета емисија.docx
Точка 9.Предлог Одлука за избор на Друштво за ревизија.docx
Точке 10.Предлог Одлука за исплата на награда на членовите на НО.docx

Објавено на: 29.03.2024 14:07:10
Документ БР.: DOC_13285-33/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери