Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки усвоени на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје:


Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Банката за 2023 година.pdf
Одлука за усвојување на Ревизорски извештаи.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка за 2023 година.pdf
Одлука за зголемување на основната главнина.pdf
Одлука за прераспределба на кумулативна сеопфатна добивка.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот Извештај за работењето на Надзорниот одбор за 2023 год.pdf
Одлука за измени и дополнувања на Статутот на ТТК Банка.pdf
Одлука за избор на Друштво за ревизија за 2024.pdf
Одлука за надомест на членови на НО и ОР.pdf

Објавено на: 29.03.2024 15:00:11
Документ БР.: DOC_12283-10/2024
Урнек: Други одлуки од собрание