Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


Ревидиран финансиски извештај на АД ЕВРОПА Скопје 2023 година.pdf
Ревидиран консолидиран финансиски извештај група Европа 2023 година.pdf
Годишна сметка на АД Европа.pdf
Консолидирана годишна сметка на АД Европа 2023 година.pdf
Извештај за работењето на АД Европа Скопје за 2023 година.pdf
Консолидиран Извештај за работењето на група Европа за 2023 година.pdf
Извештај ОД 2023 година.pdf
Извештај на СВР за 2023 година.pdf
Известување до Собрание на акционери.pdf
Извештај за ангажман за уверување во постапка за одобрување на зделка со заинтересирана страна.pdf
Записник од Г.Собрание 12.05.2023.pdf

Објавено на: 16.04.2024 09:30:24
Документ БР.: DOC_13285-53/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери