Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Дебарски Бањи-Цапа АД Дебар

Ревидиран ревизорски извештај 


Revizorski Izvestaj Debarski Banji - Capa AD Debar 2023-pps.pdf

Објавено на: 18.04.2024 14:08:15
Документ БР.: DOC_12304-11/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи