листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

АДИНГ АД Скопје објавува материјали за Собрание на акционери кое ќе се одржи на 29.05.2024 година.


ADING_Godishna smetka_POEDINECHNA_2023.pdf
ADING_Godishna smetka_KONSOLIDIRANA_2023.pdf
ADING_Finansiski izveshtai_NEREVIDIRANI,NEKONSOLIDIRANI_2023.pdf
ADING_Finansiski izveshtai_NEREVIDIRANI,KONSOLIDIRANI_2023.pdf
ADING_Revizorski izveshtaj_POEDINECHEN_2023.pdf
ADING_Revizorski izveshtaj_KONSOLIDIRAN_2023.pdf
ADING_Godishen izveshtaj_2023.pdf
ADING_Izveshtaj od Nadzoren odbor_2023.pdf

Објавено на: 26.04.2024 15:12:04
Документ БР.: DOC_13285-92/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери