листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештај за паричен тек за период 01.01.-31.03.2024 година

 


Неревидирани финансиски извештаи - НЛБ Банка АД Скопје - 31.03.2024.xls

Објавено на: 26.04.2024 15:15:36
Документ БР.: DOC_12294-31/2024
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.