листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје  ги објавува ревидираните финансиски извештаи по локална и меѓународна регулатива заедно со Годишниот извештај од работењето на Банката за 2023 година

 


4. Финансиските извештаи на НЛБ Банка АД Скопје, изготвени во согласност со локалната регулатива за 2023 година.pdf
5. Финансиските извештаи на НЛБ Банка АД Скопје, изготвени во согласност со Меѓународните стандарди за финансиско известување за 2023 година.pdf

Објавено на: 29.05.2024 15:50:00
Документ БР.: DOC_12304-59/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи